Нова форма на бърза печалба  чрез кражба  констатираха в район

...
Нова форма на бърза печалба  чрез кражба  констатираха в район
Коментари Харесай

Крадат трошките, нарочени за вдигане от кметството

Нова форма на бърза облага  чрез кражба  констатираха в регион " Южен ". В  администрацията  вече са получили няколко запитвания от жители, на чиито коли са залепени стикери с напътствие, че те би трябвало да бъдат преместени от общинските терени, защото са излезли от приложимост.  Хората задават въпрос за какво сме им вдигнали колата, в случай че срокът, посочен на стикера, не е изминал, описа за " Марица " кметът на " Южен " Борислав Инчев.  

До този миг има три-четири сходни случая. В кметството  предполагат, че в града работи незаконна организация, която скритом подвига  белязаните със стикери коли и ги разфасова за аварийни елементи. Това е жива  кражба и ние съветваме жителите незабавно да подават сигнали в полицията, изясни Борислав Инчев. Районната администрация няма по какъв начин да управлява кой и къде откарва колите.

Според общинската разпоредба на притежателите на коли, за които две следващи години няма механически обзор, се дават три месеца период, в който да ги реалокират на частен терен или да ги закарат в автоморга. Наредбата беше призната преди време  заради дефицит тук-там за паркиране, който в целия град пораства застрашително.  На стъклата на колите се залепва стикер с предизвестие и период. Ако той не е изпълнен, автомобилът се подвига с паяк в наличие на чиновници. Съставя се протокол и се води документи. Още две седмици возилото престоява на паркинг, преди да бъде откарано  за разкомплектуване. 

Далеч не всички коли, набелязани за пренасяне от улиците и тротоарите, са бракми. Сред тях има и непокътнати коли, само че спрени за известно време от придвижване. Точно такива явно си харесват  крадците, влезнали в ролята на общински чиновници, които се грижат за паркоместата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР